6 skaistuma noslēpumi, kas jāzina katrai dāmai

Veselība 28.februāris 2019
 
Pixabay
Beāte Purmale
 
Jebkura sieviete ikvienā vecumā vēlas labi justies gan iekšēji, gan ārēji. Lai vairotu skaistumu, jāzina vairāki skaistumkopšanas knifiņi. Ieskaties 6 theodysseyonline.com sagatavotajos padomos, lai katru dienu spētu justies laimīga, starojoša un daiļa.

Sabalansēts, veselīgs uzturs

Šis ir īstais ceļš uz pievilcīgu un patīkamu ādu. Ne velti mēdz sacīt, ka tu esi tas, ko tu ēd. Veselīgs uzturs viennozīmīgi ietekmē ādas stāvokli. Dārzeņi un augļi ir bagāti ar dažādiem vitamīniem un minerālvielām. Antioksidanti ir vēl viens veselīgas ādas noslēpums. Tie sastopami zemenēs, kazenēs, rozīnēs, ķiršos un žāvētās plūmēs. Tos var atrast arī spinātos un rukolā.

Pixabay

Ūdens, ūdens un vēlreiz ūdens

Ūdens ir būtisks mirdzošas ādas ietekmētājs. Centies dienas laikā izdzert vismaz 8 glāzes ūdens. Tā ir nozīmīgākā skaistuma noslēpuma atslēga.

Pixabay

Nekad nedodies gulēt ar nenoņemtu kosmētiku

Šis ir zelta likums, kuru sava skaistuma labad būtu jāpiekopj. Nekad nedodies pie miera, ja neesi noņēmusi visu kosmētiku, kas klāj tavu seju. Nav nozīmes, vai mājās dodies no trakulīgas ballītes vai arī tikai trijos no rīta pabeidzi savu studiju darbu, kosmētika ir jānoņem!

Pixabay

Mazāk ir vairāk

Centies pēc iespējas mazāk ikdienā lietot kosmētiku. Tas būs krietni veselīgāk, jo kosmētika ādu sausina, tā netiek nodrošināta ar pietiekamu minerālvielu un vitamīnu daudzumu. Dabīgās ādas mitruma trūkums var izraisīt krunciņas, sausināt ādu. Daudzas sievietes nevar iziet no mājas, pirms uz sejas nav uzklāta kosmētika. Taču dažbrīd vajadzētu atpūtināt savu sejas ādu un priekšroku dot dabīgam izskatam.

Pixabay

Palutini sevi ar patīkamu vannu

Tu esi pelnījusi Kleopatras cienīgu vannošanos. Viņa savu ādu saglabāja skaistu un veselīgu, pateicoties pienam un medum, kas tika pievienots ūdenim. Medus palīdzēs mīkstināt un mitrināt ādu.

Pixabay

Karaliska sejas maska

Francijas karaliene Marija Antuanete savulaik piekopa vairākus skaistuma rituālus, lai saglabātu savu daili. Vienā no tiem viņa uz sejas klāja masku, kas sastāvēja no konjaka, olas baltuma un citrona sulas. Šī maska joprojām ir atzīta un tiek izmantota franču sieviešu vidū. Tā nodrošina mirdzošu un tīru ādu.

Pamēģini!

Visas sastāvdaļas sajauc kopā un uzklāj uz savas sejas. Ļauj maskai 15 minūtes ievilkties. Pēc tam seju noskalo un nosusini ar dvieli. Visbeidzot, uzklāj sejas mitrinātāju!

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija