5 ābolu sejas maskas ādas mirdzumam

Veselība 17.oktobris 2019
 
pixabay.com
Āboliem piemīt daudz vērtīgu īpašību. Ābols dažādās kombinācijās ar citiem produktiem radīs lieliskas sejas maskas mājas apstākļos, kas uzlabos sejas ādas veselību.

1. Veselīgai sejas ādai - ābols + biezpiens

Lai pagatavotu šo veselīgo sejas masku, vajadzēs:

  • 1/2 ābola
  • 1 ēdamkaroti kviešu miltu
  • 1 ēdamkaroti medus
  • 2 ēdamkarotes biezpiena
Nomizo ābolu un kopā ar pārējām sastāvdaļām samīci viendabīgā masā. Tad masu klāj uz sejas un viegli iemasē ādā. Pēc aptuveni 20 minūtēm seju noskalo ar tīru ūdeni.

2. Tūlītējam ādas mirdzumam - ābols + granātābola sula

Ja vēlies, lai āda iegūtu tūlītēju mirdzumu, ātri un viegli pagatavojamā ābolu un granātābolu sulas maska to palīdzēs realizēt. Ādas maskai nepieciešamas divas tējkarotes ābola biezeņa un tējkarote granātābolu sulas. Granātābolos ir daudz antioksidantu un tā lieliski aizkavē ādas novecošanu.

3. Maigai un gludai ādai - ābols + piens

Blenderī ieliec vairākas notīrītas ābola daiviņas. Tām pievieno 3 ēdamkarotes piena un visu sablenderē viendabīgā masā. Masu uzklāj uz sejas un ļauj tai pilnībā izžūt. Tad to noskalo ar ūdeni. Šāda maska padarīs sejas ādu maigu un mīkstu.

pixabay.com

4. Sausas sejas ādas mitrināšanai - ābols + banāns

Banānam piemīt mitrinošas īpašības un tajā ir daudz vitamīnu. Šis auglis ir arī mīkstinošs, tāpēc jo sevišķi ieteicams sausas sejas ādas īpašniecēm.

Dažus banāna gabaliņus sajauc ar ābolu, līdz tie iegūst viendabīgas masas konsistenci. Ja vēlies, banānam un ābolam vari pievienot jogurtu (bezgaršu) vai medu. Masku klāj uz sejas un atstāj uz 30 minūtēm, tad to maigi noskalo ar ūdeni.

5. Skrubis - ābols + piens + auzu pārslas

Šis skrubis palīdzēs maigi atbrīvoties no atmirušajām ādas šūnām. No dažām mizotām ābola daiviņām pagatavo biezeni, kam pievieno divas ēdamkarotes auzu pārslu pulvera un divas ēdamkarotes piena. Masu kārtīgi samaisi un klāj uz sejas un kakla. Pēc 30 minūtēm visu maigi noskalo. Šis skrubis der visiem ādas tipiem, taču jo sevišķi palīdzēs sausai ādai.

Vairāk par ābolu veselīgajām īpašībām vari izlasīt "Lifehacks" materiālā "5 iemesli, kāpēc āboli jāēd savas veselības uzlabošanai".

Avoti:

Apple Face Mask for Glowing skin

Health Tips

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija