7 ikdienas produkti, kas var būt organismam toksiski

Veselība 11.oktobris 2020
 
pexels.com
Baiba Puriņa
 
Daudzi no mums uzskata, ka ēdieni, kuri iekļauti veselīgo produktu kategorijā, ir droši ēdami. Taču patiesībā arī veselīgie produkti var saturēt vielas, kas kaitē organismam.

pexels.com

1. Kartupeļi

Kas gan var būt labāks par ceptiem vai vārītiem kartupeļiem? Taču no svaigiem gan vajadzētu izvairīties, jo tajos ir augsta glikoalkaloīdu koncentrācija, kas ir toksisks savienojums un var izraisīt sliktu dūšu, norādīts publikācijā par toksiskām vielām kartupeļos.

Noderēja?1

Komentāri 2

Komentē 2

 
Anonīms
 
aha

Latvijā izdomāta jauna viela - merkūrijs!

5.oktobris 2020 Atbildēt

Kā tad...neēdiet neko,,gudrie,,pētnieki...viss indīgs,kaitīgs.Ritīga reklāma,tam,ka jāēd dažādas ķīmiskas vielas un izstrādājumi.

6.oktobris 2020 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija