Atbrīvos no kolīta, gastrīta un čūlas: veselīga sīrupa recepte

Veselība 22.janvāris 2021
 
pexels.com
Šī sīrupa recepte jau izsenis izmantota dažādu veselības problēmu ārstēšanai. Tas satur tikai trīs sastāvdaļas, kurām piemīt unikālas ārstnieciskās īpašības.

Kā norāda "cursorinfo.co.il.", šis sīrups palīdzēs atvieglot kolītu, gastrītu, čūlas, artrītu, stabilizēs cukura un holesterīna līmeņus, kā arī palīdzēs augsta asinsspiediena gadījumā. Sīrups samazina iekaisumus, īpaši kuņga - zarnu traktā. Tas arī novērš nierakmeņu veidošanos un pasargā no stresa iedarbības. Sīrups atjauno šūnas un veicina zarnu darbību, novēršot aizcietējumus.

Vajadzēs:

  • 250 gramus medus;
  • 4 lielas alvejas lapas;
  • 2 citronus (vai laimus) ar mizu.

Pagatavošana:

Pārgriez uz pusēm alvejas lapas un ar karoti noņem to želeju. Nomazgā citronu un kopā ar mizu izmal caur gaļas mašīnu. Visas sastāvdaļas ieliek blenderī un pievieno medu.Visu sablenderē. Maisījumu izkāš un ievieto stikla burkā, kas jātur leduskapī. Sīrupu var uzglabāt mēnesi.

Lietošana

Pirmo nedēļu lieto vienu tējkaroti sīrupa no rīta un vienu pēc ēšanas pusdienlaikā. Nākamo nedēļu sīrupu lieto tikai 1 tējkaroti no rīta.

Pēc procedūras nedēļu jāatpūšas no sīrupa lietošanas un tad atkārtot procesu, ja nepieciešams. Sīrupam nav laba garša, bet to var izšķīdināt ūdenī vai sulā.

Avots

Noderēja?

Komentāri 1

Komentē 1

 
Anonīms
 

Kas ir cotrons? Kur paliek medus?

23.janvāris 2021 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija