6 nopietni iemesli, kāpēc neēst pusdienas paralēli strādājot

Veselība 8.februāris 2021
 
pexels.com
Anete Ošleja
 
Straujajā ikdienas ritmā mēs bieži vien cenšamies apvienot vairākas lietas un darīt tās vienlaicīgi. Ne reti ikdienas darbos mēs piemirstam paēst vai arī to darām paralēli kamēr strādājam. Tas nav labi un no tā vajadzētu izvairīties. Ilgstoši sēžot pie rakstāmgalda var samazināties produktivitāte un palielināties stresa līmenis. Tāpēc nevis paralēli ēdot turpini strādāt, bet gan izkusties un paēd pusdienas citā vietā. Tas nāks gan par labu tavai veselībai, gan prātam!

pexels.com

1. Palielinās ilgermiņa veselības riski

Ēdot pusdienas turpat pie galda, kur visu dienu esi pavadījis strādājot, nenāks par labu tavai veselībai. Mūsu ikdiena kļūst arvien mazkustīgāka, tāpēc atvēli sev pusstundu laika pusdienām un dodies tās notiesāt uz kādu citu vietu.

Ilgstoša sēdēšana pie galda var paaugstinat sirds slimību rašanās iespējas, kā arī paaugstināt asinsspiedienu un holesterīna līmeni. Sliktākajā gadījumā tas var slikti ietekmēt arī tava aizkuņģa dziedzera darbību, izraisot diabētu. Tādējādi katru dienu uz mirkli pametot savu darba galdu, tu vari uzlabot savu veselības stāvokli ilgtermiņā.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija