6 lietas, kas jādara no rīta, lai tievētu

Veselība 1.maijs 2021
 
pexels.com
Rīta stundas ir pašas produktīvākās, tāpēc tas jāizmanto. Šie seši ieradumi no rītiem palīdzēs veicināt svara zaudēšanas procesu.

pexels.com

1. Ēd brokastīs olbaltumvielas

Ideālas brokastis svara zaudēšanai ir jogurts, rieksti un biezpiens. Šie ēdieni sniegs enerģiju visai dienai un līdz pusdienlaikam saglabāsies sāta sajūta.

pexels.com

2. Neaizmirsti dzert ūdeni

Jo vairāk tiek dzerts ūdens, jo tiek veicināta vielmaiņas procesa paātrināšana organismā, turklāt samazinās apetīte. Vēlams dzert ūdeni istabas temperatūrā. Pēc uztura speciālistu domām, palielināta ūdens ūzņemšana palīdz zaudēt aptuveni divus kilogramus liekā svara gadā.

pexels.com

3.Izbaudi saules vannas

No rīta atver aizkarus, lai telpā iekļūst saules gaisma. Saules gaisma sniedz D vitamīnu, kas palīdz ķermenim kontrolēt svaru.

pexels.com

4. Vingro

Viegla izvingrošanās no rīta var palīdzēt kontrolēt cukura līmeni asinīs visas dienas garumā. Ar vingrošanas palīdzību atbrīvosies ar no pēkšņas bada sajūtas riska.

pexels.com

5. Izgulies

Nepietiekams vai traucēts miegs kavēs tievēšanas procesu. Tikai 8 stundu veselīgs miegs palīdzēs svara zaudēšanai.

pexels.com

6. Pastaigājies

Mēģini pēc iespējas vairāk staigāt. Ja iespējams, no rīta atsakies no sabiedriskā transporta vai automašīnas izmantošanas, lai nokļūtu darbā. Ja katru dienu tas nav iespējams, tad vismaz pāris reizes nedēļā dodies pastaigās. Tādā veidā atbrīvosies no liekajām kalorijām un ķermenim būs fiziskā aktivitāte. Turklāt - atradīsies svaigā gaisā!

Avots: RSUTE

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija