Arī par vīrusu vajag nedaudz pasmaidīt

Viedoklis 3.aprīlis 2020
 
lifehack.lv
RL Rita Lazda
 
Šonedēļ portālā "nra.lv" plašu rezonansi izraisīja žurnālistes E.Veidemanes viedoklis, kurā viņa pastāstīja par mākslinieci Lauru Šmidebergu, kura parūpējusies par to, lai "Covid-19 izraisītāju jauno kroņvīrusu varētu pakārt kaklā, iekarināt ausīs vai piespraust pie apģērba!"

Žurnāliste bija tieša un norādīja, ka "grūtāk ir iedomāties, kura būs tā pamuļķe, kas spraudīs savās smukajās ausu ļipiņās nāvējošās sērgas mākslinieciskus atveidus." Tiesa, kā izskatās pēc publikācijām sociālajā tīklā facebook, tad pirmie auskari jau atradušas īpašnieces. To, kā tie izskatās vari apskatīt rotu autores sociālā tīkla facebook profilā.

Manuprāt, gan uz to visu var paskatīties arī no otras puses.

Protams, neviens nenolidz, ka koronavīrusa Covid-19 pandēmija ir tā, par kuru šobrīd nu noteikti nevajadzētu jokot, tomēr kas zina, varbūt kādam tas būs kā suvenīrs par pārdzīvoto un piedzīvoto. Tāpat kas zina, varbūt pēc pandēmijas beigām kāds pasaulē slavens modes mākslinieks šo tēmu atspoguļos savā apģērbu līnijā, un varbūt tas būs jaunākais modes hits.

Arī pasaules foto aģentūru lapās redzams, ka citviet, piemēram, konditoriem Covid-19 atveidošana izstrādājumos kļuvusi par jaunāko tendenci un ne tikai - arī mūsu pašmāju virtuves entuziasti pamanījušies izveidot vīrusa formas pīrādziņus. Arī vecāki nekautrējas parādīt, ka, piemēram, kopā ar bērniem krāso, cep vīrusam pietuvinātus "tēlus", lai atvasēm labāk pastāstītu par notiekošo.

Pat itāļi, kurus koronavīruss Covid-19 skāris tik smagi, kā nevienu citu Eiropas valsti, spēj uz to paskatīties arī no gaišās puses. Vēl pirms valstī bija noteikta pilnīga karantīna beķerejās tapa "koronavīrusa maizītes un saldumi". Protams, es nevaru spriest, kā uz šo visu skatās cilvēki, kuri slimības dēļ zaudējuši tuviniekus, tomēr es nevaru nosodīt arī tos, kuri arī šādā situācija saskata, piemēram, ideju biznesam.

Varbūt tas, ko šajā laikā varu visiem ieteikt, skatīsimies uz situāciju no visām pusēm- ne tikai ar milzīgu stresu, bet ar kritisku domāšanu un skatu par savu nākotni. Neaizmirsīsim arī pasmaidīt pat tad, kad to ir šķietami grūti izdarīt, jo ir taču uzskats, ka smaids ir labākie vitamīni dzīvē.

Lai visiem stipra un laba veselība!

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija