Trīs receptes vienkāršu Halovīna saldumu pagatavošanai

Virtuvē 11.oktobris 2018
 
Rita Lazda
 

2 / 3

SCANPIX

# ŠOKOLĀDES APELSĪNU ŽELEJA

Sastāvdaļas:

  • 1 l apelsīnu sulas
  • 6 želatīna plāksnes
  • 25 g tumšās šokolādes

Pagatavošana:

  1. Nelielā katlā uzsilda apelsīnu sulu līdz tā gandrīz sāk burbuļot;
  2. Sagatavo želatīnu;
  3. Želatīnu pievieno apelsīnu sulai, ļauj masai nedaudz atdzist;
  4. Sagatavoto masu lej nelielos trauciņos un ievieto uz apmēram 5 stundām ledusskapī;
  5. Izkausē šokolādi;
  6. Sastingušajai apelsīnu želejai virsū klāj nelielu šokolādes kārtu;
  7. Ievieto trauciņus ledusskapī un pasniedz, kad šokolāde sastingusi.

* Recepte no "BBC Food"

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija