Trīs receptes vienkāršu Halovīna saldumu pagatavošanai

Virtuvē 11.oktobris
 
Rita Lazda
 
31.oktobra vakarā daudzviet pasaulē tiek atzīmēts Halovīns. Portāls apkopojis vairākas receptes Halovīna svētku ēdienu pagatavošanai.

pinterest.com

# CEPUMI "ZIRNEKLĪTIS"

Sastāvdaļas:

  • 70 g izkausēta sviesta
  • 50 g zemesriekstu sviesta
  • 150 g brūnā cukura
  • 1 ola
  • tējkarote vaniļas ekstrakta
  • 180 g miltu
  • 1/2 tk dzēstas sodas
  • 100 g piena šokolādes
Pagatavošana:
  1. Zemesriekstu sviestu, sviestu un cukuru samaisa viendabīgā masā. Tai pievieno vaniļas ekstraktu un olu;
  2. Pēc tam sajauktajai masai pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot šokolādi;
  3. Visu rūpīgi samaisa;
  4. Uz pannas izklāj cepampapīru un iegūtu masu pa ēdamkarotei liek uz pannas;
  5. Cep cepumus 180 grādu temperatūrā 10-12 minūtes;
  6. Kad tie gatavi izņem no krāsns un ļauj atdzist;
  7. Izkausē šokolādi;
  8. Ar garnējamo priekšmetu palīdzību ar šokolādi uz atdzesētajiem cepumiem uzzīmē zirnekli.

* Recepte no "BBC Food"

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija