Trīs ātri pagatavojami gardumi, kuri garšo pēc rudens!

Virtuvē 19.oktobris 2018
 
Lelde Veinberga
 

2 / 3

ĶIRBJU SMALKMAIZĪTES (MAFINI) AR ŠOKOLĀDES GABALIŅIEM

Nepieciešams:

  1. 140 grami miltu
  2. Šokolādes gabaliņi
  3. Tējkarote sodas
  4. Tējkarote cepamā pulvera
  5. Pustējkarote sāls
  6. Tējkarote kanēļa
  7. Ceturtdaļtējkarotes muskatrieksta pulvera
  8. Ceturtdaļtējkarotes pulverveida ingvera
  9. 85 grami cukura
  10. 220 gramus ābolu mērces
  11. Viena ola
  12. Viena tējkarote vaniļas
  13. Viena galda karoti + vienu tējkaroti rapšu eļļas
  14. Viena neliela bundžiņa (~250 gramu) ķirbja biezeņa
  15. Smalkmaizīšu cepamā forma
  16. Eļļa, sviests, vai speciāls līdzeklis, lai apstrādātu pannu

Pagatavošana:

  1. Sāc ar krāsns ieslēgšanu, lai tā sāktu silt. Nepieciešamā temperatūra - 175 grādi
  2. Apstrādā smalkmaizīšu metālu formu, lai mafini nepieliptu

    Ekrānuzņēmums no Youtube

  3. Bļodā sajauc visas sausās sastāvdaļas un visas cītīgi samaisa

    Ekrānuzņēmums no Youtube

  4. Tad atsevišķā traukā samaisa visus mitrās sastāvdaļas - olu, ķirbja biezeni, ābolu mērci, vaniļu, rapšu eļļu

    Ekrānuzņēmums no Youtube

  5. Samaisītajām mitrajām sastāvdaļām pievieno jau viendabīgi samaisītās sausās sastāvdaļas un visu kārtīgi samaisa

    Ekrānuzņēmums no Youtube

  6. Masai pievieno šokolādes gabaliņus un maigi tos iemaisa mīklā

    Ekrānuzņēmums no Youtube

  7. Samaisīto masu pilda formiņu pannā

    Ekrānuzņēmums no Youtube

  8. Cep 15 minūtes un gatavs!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija