Kāpēc? Lasi tālāk.
1
Vienā galda karotē kečupa ir vairāk cukura nekā šokolādes cepumā
Neticami, ja? Ja ēdiena piedevu vēsturiski pasaldina ar augstas fruktozes kukurūzas sīrupu, tad tā kļūst par problēmu. Vienā karotē kečupa ir 3,7g cukura...
2
Tas pārsit garšu jebkam, kam pieskaras
Jau minētais cukurs kečupu padara tik saldenu, ka jebkas, kam to uzliek, garšo, nu, kā kečups. Ēdiens neatgūs savu garšu pat ja kečupu notīrīsi ar salveti.
3
Kečupa smaka
Tam pat nav jābūt tuvumā, lai to sajustu. Skābi atgādinošā tomātu smaka paliks tavās nāsīs vēl stundām.
4
No tā neizbēgt
Ja tu principiāli vairs neēd kečupu, tas tāpat būs uz katra stūra. Vēl trakāk ja to uzlej virsū, piemēram, frī kartupeļiem bez prasīšanas!
5
Tam nebūtu jābūt uz hotdoga
Kečups uz desiņas ir grēks pret garšas kārpiņām. Sinepes, vai varbūt mārrutki, ir vienīgās mērces, kurām būtu jābūt hotdogā...
Komentē