Nepieciešams:
- auzu pārslas;
- ķirbju sēklas;
- žāvētas aprikozes (1 tase);
- ūdens (1/4 no tases);
- kļavu sīrups (1/4 no tases);
- griķu putraimi (1/2 no tases);
- rozīnes (1/2 no tases);
- žāvētas dzērvenes (1/2 no tases);
1. Vispirms izklāj uz pannas cempampapīru, tad virsū uzber auzu pārslas, ķirbju sēklas un mandeles.
2. Tad pannu liek cepeškrāsnī uz 10 minūtēm 180 grādu temperatūrā.
3. Pēcāk blenderī ieber žāvētas aprikozes, kurām pievieno ūdeni un kļavu sīrupu.
4. Kad iegūta nepieciešamā masa, to liek bļodā un tai klāt pievieno griķu putraimus, rozīnes, žāvētas dzērvenes.
5. Pēc tam bļodā ieber veltes no pannas.
6. Tālāk veido viendabīgu masu.
7. Tad visu kārto pannā, kurā ieklāts cepampapīrs.
8. Pēc tam liek pannu uzkarsētā krāsnī uz 20 minūtēm 180 grādu temperatūrā.
9. Tālāk ņem veidni ārā no krāsns un griež masu, izveidojot vienādas iedaļas. Veselīgais našķis gatavs! Lai labi garšo!
Komentē