Nepieciešams:
- cukurs (1/2 no tases);
- brūnais cukurs (3/4 no tases);
- sāls (1 tējk.);
- kokosriekstu eļļa (1/2 no tases);
- sojas piens (1/4 no tases);
- vaniļa (1 tējk.);
- milti (1 ½ no tases);
- soda (1/2 tējk.);
- vegānu tumšā šokolāde (113 g);
- vegānu pussaldā šokolāde (113 g).
Vispirms bļodā ieber cukuru, brūno cukuru, pievieno sāli un kokosriekstu eļļu.
Tad visu kārtīgi samaisa.
Pēc tam masai pievieno sojas pienu, vaniļu un atkal cītīgi maisa.
Tālāk bļodā iesijā miltus, pievieno sodu un tad maisa.
Pēcāk cepumu masai pievieno tumšās un pussaldās šokolādes gabaliņus, kurus iemaisa mīklā.
Tad bļodu noklāj ar pārtikas plēvi un mīklu atpūtina 30 minūtes.
Kad tiktāl esi ticis, noņem plēvi no mīklas un ar saldējuma karotes palīdzību izveido mīklas bumbiņas, kuras kārto pannā, kurā ieklāts cepampapīrs.
Pēc tam liek pannu krāsnī un cep 12 līdz 15 minūtes 180 grādu temperatūrā.
Komentē