Variants nr. 1
Nepieciešams:
- konfektes;
- 16 salmiņi (lieli);
- saulespuķu sēklas.
1. Vispirms izkausē konfektes un sapildi trauciņos.
2. Tad četrus salmiņus ievieto katrā trauciņā.
3. Ļauj masai sacietēt.
4. Pēc tam no salmiņiem konfekšu "trubiņas" izbīda ārā.
5. Tad katras "trubiņas" galam piešķiļ uguni un tajā ieliek saulespuķu sēklu.
6. Pēc tam svecītes liek tortē un aizdedzina. Nebūs jāuztraucas, ka sveķi varētu nopilēt, jo šī svecīte veidota no konfektēm un nemaz kūkai nekaitēs. Tikai padarīs to gardāku!
Variants nr. 2
Nepieciešams:
- maršmellovi;
- pūdercukurs;
1. Vispirms maršmellovus uz uguns mazliet pakarsē, iegūto masu cītīgi jauc.
2. Tad pievieno pūdercukuru un iejauc masā.
3. Pēc tam mīklai uzber mazliet pūdercukura, to kārtīgi samīca un izrullē.
4. Tālāk sagriež to strēmelēs.
5. Katru strēmelīti aptin ap koka karoti.
5. Strēmelītes ieliec ledusskapī.
6. Visbeidzot, vari izdekorēt kūku.
Variants nr. 3
Nepieciešams:
- karameles konfektes;
- kazenes.
1. Vispirms blenderī saber konfektes.
2. Tad visu sablenderē.
3. Tālāk cepamtraukā ieklāj foliju uz kuras kārto sablenderētās konfektes.
4. Visu liek krāsnī.
5. Pēcāk katrā laukumiņā iedur metāla uzgali.
6. Pēc tam dekorus kārto uz kūkas, papildina ar kazenēm.
Variants nr. 4
Nepieciešams:
- gumijas lācīšu konfektes;
- ūdens baloni;
- dekoratīvi iesmiņi;
- gumijas konfektes.
1. Bļodā ieber gumijas lācīšus, to ieliek katlā un karsē uz uguns.
2. Pēcāk iegūtajā masā iemērc ūdens balonu un ļauj tai sacietēt.
3. Kad tas izdarīts, balonu izvelk no izveidotā dekora.
4. Tad uz dekoratīva iesmiņa uzliek gumijas konfekti, tai pa virsu novieto jaunizveidoto našķi.
5. Laiks dekorēt torti ar ēdamajiem baloniem!
Komentē