1. variants
Nepieciešams:
- arbūzs;
- cukurs (1/3 no tases).
- laima sula ( 2 TK);
- melone (1 1/2 no tases);
- greipfrūta sula (2 TK);
- kantalupe (1 1/4 no tases);
- citrona sula ( 2 TK);
- koka saldējuma kociņi.
Arbūzu sagriež gabaliņos un tos ieber blenderī.
Katliņā uzvāra ūdeni, tam pievieno cukuru.
Pēc tam šķidrumu uzlej uz arbūza gabaliņiem. Pievieno laima sulu.
Visu sablendē.
Tad iegūto masu sapilda glāzītēs.
Trauciņus liek saldētavā uz 40 minūtēm.
Blenderī ieber meloni, kas sagriezta gabaliņos, pievieno mazliet uzvārīta ūdens, kam pievienots cukurs.
Klāt pielej greipfrūta sulu.
Visu sablendē.
Iegūto masu lej virsū pirmajai kārtai.
Trauciņus atkal ieliek uz 40 minūtēm saldētavā.
Blenderī ieber gabaliņos sagrieztu kantalupi, pievieno citrona sulu un mazliet saldināto ūdeni. Tad blendē.
Iegūto masu ielej trauciņu virspusē.
Augļu sulā iestiprina koka saldējuma kociņus un trauciņus liek saldētavā uz četrām stundām. Lai labi garšo!
Vairāk ideju, kā pagatavot saldējumu no augļu sulas, meklē šeit.
Komentē