1. Aukstās šokolādes un zemesriekstu kūciņas
Zemesriekstu sviests + izkausēta šokolāde + pūdercukurs
Zemesriekstu sviestu samaisa kopā ar pūdercukuru. Kēksiņu formā ielej kausēto šokolādi. Tad ar tējkaroti ieliek pikuci zemesriekstu sviesta. Pa virsu atkal uzlej kausēto šokolādi un liek uz stundu saldētavā.
2. Zemeņu un putukrējuma kārtojums
Svaigas zemenes + krekeri + putukrējums
Traukā liek kārtām (līdzīgi kā lazanju) vispirms putukrējumu, tad krekerus, kuriem atkal pa virsu uzklāj putukrējumu. Tad pievieno sagrieztas zemenes. Turpina atkla kārtām likt visas trīs sastāvdaļas. Kad gatavs, trauku uz trim stundām liek ledusskapī.
3. Šokolādes konfekšu un rīsu pārslu našķis
Šokolādes konfektes + rīsu pārslas + mazie zefīriņi
Sakarsē pannu un uz tās uzber mazos zefīriņus. Kad tie sakusuši, pievieno rīsu pārslas un šokolādes konfektes. Visu samaisa kopā. Tad iegūto masu liek traukā un 30 minūtes atdzesē.
4. Šokolādes un zemesriekstu "braunijs"
Piena šokolāde + iebiezinātais piens ar cukuru + zemesriekstu sviests
Šokolādes gabaliņus un iebiezināto pienu sakausē masā. Iegūto masu ievieto traukā un uz desmit minūtēm liek atdzesēties ledusskapī. Tad pa virsu uzklāj zemesriekstu sviestu un visu atkal liek ledusskapī uz 2 stundām.
5. Banānu un auzu pārslu smūtijs
Banāns + auzu pārslas + piens
Sablendē auzu pārslas. Tad tām blenderī pievieno glāzi piena (piens pēc izvēles) un banānu. Visu sablendē.
Komentē