RECEPTE: gardais zemeņu punšs ikdienai un svētku galdam

Virtuvē 12.jūnijs 2020
 
Ekrānuzņēmums no Youtube/Roberta McGill
Izmanto zemeņu laiku, lai pagatavotu šo atspirdzinošo un saldo punšu. Šis būs arī lielisks papildinājums Līgo svētku galdam

Sastāvdaļas (15 līdz 20 glāzēm):

  • 2 litri svaigu zemeņu;
  • 6 apelsīni;
  • 6 citroni;
  • 4 laimi;
  • 3 litri svaiga, auksta ūdens;
  • glāze niedru cukura (šķidrā veidā);
  • 1/2 glāze cukura;
  • svaigas piparmētru lapas.

Pagatavošana:

Nomazgā un saspied vai sablenderē zemenes ar cukuru un atstāj tā uz stundu. Tad izspied visu caur sietu.

Izspied svaigu apelsīnu, citronu un laimu sulu. Pievieno to zemenēm ar cukuru un kārtīgi samaisi.

Tad pievieno ūdeni un niedru cukuru.

Veidnē sasaldē citrona šķēles un piparmētru lapas.

Ekrānuzņēmums no Youtube/Roberta McGill

Lej dzērienu punša bļodā, kurā ievietotas ledū sasalušās citrona šķēles un piparmētru lapas.

Ekrānuzņēmums no Youtube/Roberta McGill

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija