Sastāvdaļas (15 līdz 20 glāzēm):
- 2 litri svaigu zemeņu;
- 6 apelsīni;
- 6 citroni;
- 4 laimi;
- 3 litri svaiga, auksta ūdens;
- glāze niedru cukura (šķidrā veidā);
- 1/2 glāze cukura;
- svaigas piparmētru lapas.
Pagatavošana:
Nomazgā un saspied vai sablenderē zemenes ar cukuru un atstāj tā uz stundu. Tad izspied visu caur sietu.
Izspied svaigu apelsīnu, citronu un laimu sulu. Pievieno to zemenēm ar cukuru un kārtīgi samaisi.
Tad pievieno ūdeni un niedru cukuru.
Veidnē sasaldē citrona šķēles un piparmētru lapas.
Lej dzērienu punša bļodā, kurā ievietotas ledū sasalušās citrona šķēles un piparmētru lapas.
Komentē