Sastāvdaļas (5 porcijas):
- 200 g makaronu
- 300 g garneļu un/vai jebkuras citas jūras veltes
- 50 g sarkano sīpolu
- 100 g kukurūzas
- 250 g krāsainu ķiršu tomātu
- 70 g majonēzes
- Melnie pipari pēc garšas
- 1 laima sula un miza
- 20 g koriandra
- 20 g zaļā čili
Pagatavošana:
Novāra makaronus līdz tai gatavības pakāpei, kas pašam vairāk tīkama. Kamēr makaroni vārās, apcep garneles un citus jūras produktus, ja tādus izmanto. Notecina kukurūzu, sagriež tomātus uz pusēm un sasmalcina koriandru un čili. Pagatavo mērci - majonēzei pievieno laima mizu un sulu, kā arī melnos piparus.
Receptes autors- šefpavārs Dzintars Kristovskis
Komentē