Pagatavo zivi alus mētelītī

Virtuvē 2.oktobris
 
Cookbook
Ilze Šteinfelde
 
Nezin kādēļ mēdzam zivs ēdienus "ietērpt". Vai tas ir kažoks, vai mētelītis - nevar noliegt, ka "apģērbā" tās var būt dikti gardas.

Sastāvdaļas:

  • Kviešu milti: 100 g
  • Olas: 1 gab
  • Alus: 150 g
  • Eļļa: 50 g
  • Zivs fileja: 500 g
  • Siers: 80 g
  • Malti melnie pipari: 2 g

Pagatavošana:

Miltus samaisa ar olas baltumu, pievieno alu, eļļu un samaisa.

Ja prasās kreptīgāka uzkoda, mīklai pieliek nedaudz sarīvētu sieru un piparus.Zivs fileju sagriež gabalos.Katru gabalu no abām pusēm cep uz pannas sakarsētā eļļā.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija