2. Gatavošanā izmantot pārāk daudz vai maz taukvielas
Pārāk daudz eļļas vai citas taukvielas pievieno ēdienam kalorijas bez vērtīgām uzturvielām. Taču, ja taukvielu ir pārāk maz, tiek zaudētas vērtīgas uzturvielas. Tāpēc uztura speciālists Kriss Solids iesaka eļļu izmantot mērenos daudzumos. Viņš atzīmē, ka arī olīveļļa, rapšu eļļa un sojas pupiņas ir lieliski veselīgo tauku avoti, taču arī tajos ir daudz kaloriju.
Tāpat nevajadzētu no taukvielām izvairīties pilnībā, jo tajās ir vērtīgi elementi, kas palīdz absorbēt taukos šķīstošos vitamīnus.
Komentē 5
To sautēto gaļu var ēst pati,ņemot vērā,ka gaļa no lielveikaliem ir butoforija-kādas garšvielas pieliksi,pēc tādām arī garšos.
Citu taukvielu vairs nav? Pamuļķie amerikosi! Ritīgu cūkgaļu,kam nevajag nekādas eļļas,pietiek ar saviem tauciņiem un vēl pāri paliek.
Nu tak muļķi,kas muļķi-"Nemāciet mani dzīvot-labāk palīdziet materiāli"! Ar mūsu "algām" un cenām uz pārtikas precēm,par to tik vien domāju.
Mani jau sāk uztraukt-ēst gatavošana.Ha,ha,ha!!! Ja tik gudri,lai atsūta man kādu muciņu avokādo eļļas-tajā vien tikai gatavošu.
Viņi visi ir tik stulbi? Vai tikai tie "apdāvinātākie" māca mūs dzīvot? Nu spriežot pēc Kariņa- mjā! Jautājumu vairs nav.