1. Gaļas pārcepšana
Izrādās, ka gaļas pārcepšana patiesībā var nodarīt vairāk slikta, nekā laba. Uztura speciāliste Liza Ričardsa uzskata, ka būtu labi, ja cilvēki no šī ieraduma atteiktos pavisam: "Pārcepot gaļu, tajā var veidoties savienojumi, kas veicina oksidatīvo stresu un iekaisumu, tie pat var veicināt noteiktu vēža veidu risku."
Ričardsa iesaka labāk gaļu sautēt.
Komentē 5
To sautēto gaļu var ēst pati,ņemot vērā,ka gaļa no lielveikaliem ir butoforija-kādas garšvielas pieliksi,pēc tādām arī garšos.
Citu taukvielu vairs nav? Pamuļķie amerikosi! Ritīgu cūkgaļu,kam nevajag nekādas eļļas,pietiek ar saviem tauciņiem un vēl pāri paliek.
Nu tak muļķi,kas muļķi-"Nemāciet mani dzīvot-labāk palīdziet materiāli"! Ar mūsu "algām" un cenām uz pārtikas precēm,par to tik vien domāju.
Mani jau sāk uztraukt-ēst gatavošana.Ha,ha,ha!!! Ja tik gudri,lai atsūta man kādu muciņu avokādo eļļas-tajā vien tikai gatavošu.
Viņi visi ir tik stulbi? Vai tikai tie "apdāvinātākie" māca mūs dzīvot? Nu spriežot pēc Kariņa- mjā! Jautājumu vairs nav.