RECEPTE: šausminošie, bet veselīgie lenteņi Halovīna svinētājiem

Virtuvē 29.oktobris 2020
 
Viktorija Kožemjakina
Melno lenteņu pasta būs lielisks, tematisks un viegli pagatavojams pamatēdiens Halovīnu svinētājiem. Šī maltīte izskatās patiesi šausminoši, taču tā ir ļoti ātri pagatavojama, garda un veselīga!

Sastāvdaļas (2 personām):

  • 200 g melnās pastas (derēs tagliatelle, lingvini vai spagetti)
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • 2 plānās strēmelītēs sagrieztas ķiploku daiviņas
  • 100 g strēmelītēs sagrieztu saulē kaltētu tomātu
  • ~80 g rīvēta Parmezāna tipa siera
  • sāls un pipari

Pagatavošana:

Katlā uzvāriet ūdeni, pievienojiet nedaudz sāls un pagatavojiet pastu atbilstoši gatavošanas instrukcijai, tad nokāsiet un nolieciet malā. Lielā pannā uzkarsējiet olīveļļu, viegli apcepiet tajā ķiplokus. Pievienojiet tomātus, apcepiet visu vēl 1 minūti. Pannā pievienojiet pastu, ik pa laikam apmaisot, gatavojiet visu vēl 1 minūti. Pievienojiet sieru, sāli, piparus un baudiet Visu svēto dienas priekšvakara vakariņas!

Viktorija Kožemjakina

Receptes autore: uztura speciāliste Jevgēnija Jansone

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija