Sastavdaļas:
- 310 grami šokolādes cepumu;
- 30 grami kakao pulvera;
- 160 grami silta piena;
- 300 grami maskarpones siera;
- 60 grami pūdercukura;
- vaniļa pēc garšas.
Pagatavošana:
Blenderī sasmalcina šokolādes cepumus.
Sasmalcinātajiem cepumiem pievieno kako pulveri un siltu pienu. Masu sākuma maisa ar silikona lāpstiņu līdz tā kļūst viendabīga un tad samīca ar rokām. Uz brīdi mīklu ievieto maisiņā ledusskapī.
Tad atsevišķā traukā ievieto maskarpones sieru, kam pievieno pūdercukuru un vaniļu pēc garšas. Visu samaisa viendabīgā masā.
Uz pārtikas plēves izliek sagatavoto šokolādes mīklu. To pārklāj ar vēl vienu pārtikas plēves gabalu un izrulē ar mīklas rulli.
No mīklas plāksnes noņem virsējo pārtikas plēvi un uz tās viendabīgi izklāj sagatavoto maskarpones pildījumu.
Tad no vienas malas saņm pārtikas plēvi un ar tās palīdzibu saritina mīklu ar pildījumu ruletē.
Kad rulete izveidota, to uz divām stundām ievieto ledusskapī.
Pēc tam to sagriež gabaliņos un bauda pie tējas vai kafijas.
Komentē