Vajadzēs:
- 190 gramus miltu;
- 8 gramus kakao pulvera;
- 1/2 tējkarotes cepamās sodas;
- 1/4 tējkarotes sāls;
- 115 gramus sviesta;
- 100 gramus baltā cukura;
- 60 gramus brūnā cukura;
- 1 liela izmēra olu;
- 1,5 tējkarotes vaniļas;
- 1 tējkaroti etiķa;
- 2 tējkarotes sarkanās pārtikas krāsas;
- 160 gramus baltās šokolādes;
- papildu šokolādes gabaliņus noformējumam.
Pagatavošana:
Bļodā ieber miltus, tiem pievieno kakao pulveri, cepamo sodu un sāli. Visu samaisa.
Atsevišķā traukā ievieto sviestu, balto un brūno cukuru. Visu sakuļ ar virtuves kombainu. Tad masai pievieno olu, vaniļu, etiķi un sarkano pārtikas krāsu. Atkal visu sakuļ viendabīgā masā.
Masai pievieno iepriekš samaisītos miltus un vēlreiz visu sakuļ.
Tad masai pievieno šokolādi un visu samaisa ar karoti.
Masu saveļ bumbiņās un novieto uz pannas, kurā izklāts cepampapīrs. Liek cepškrāsnī 180 grādos uz 10 minūtēm.
Kad cepumi gatavi, tos izņem no krāsns un dekorē ar atlikušajiem baltās šokolādes gabaliņiem.
Komentē