Kādi ir labākie budžeta kafijas automāti jūsu mājām?

Virtuvē 30.novembris 2021
 
Publicitātes foto
Tā kā aptuveni puse darbinieku vismaz kādu laiku strādā no mājām, šis ir labākais laiks investēt kafijas automātā lietošanai mājās. Ir pieejami daudzi varianti, sākot no visvienkāršākajiem līdz tādiem, kas aprīkoti ar daudziem ekstra dizaina elementiem un papildu funkcijām. Šajā rakstā mēs jums pastāstīsim, kuri budžeta kafijas automāti ir labākie jūsu mājām.

Kā ar kafijas brūvēšanu?

Protams, šajā laikā mājās savas dienas pavada ne viens vien pieaugušais. Dažreiz, lai cik arī garšīga nebūtu pagatavotā tasīte, kapsulu kafijas automāti vienkārši nespēj apmierināt visas garšas kārpiņas.

Filtru kafijas automāti jau gadu desmitiem ir bijuši mājsaimniecību neatņemams elements, un tam ir pamatots iemesls. Viena katliņa pagatavošana no rīta, kad kafija paliek svaiga uz sildošās virsmas, ir īsts glābiņš. Šī iespēja ir īpaši noderīga tiem, kam mājās ir mazi bērni, jo mēs visi esam uzlējuši tik ļoti kāroto kafijas tasi tikai tādēļ, lai risinātu kādu ārkārtas situāciju - bet auksta kafijas tasīte tikai rada sirdssāpes!

Moccamaster

Skaists, moderns, priecē acis - tie ir tikai daži no apzīmējumiem, kā mēs varam raksturot Moccamaster filtra kafijas automātu. Moccamaster ir pieejams dažādās krāsās, sākot no spilgtās jautri dzeltenās līdz pat delikātajai zilganzaļai krāsai. Turklāt Moccamaster patiešām iederēsies jebkurā interjerā.

Piepildīt kafijas un ūdens tvertni ir pavisam vienkārši, un kafijas automāts tikai pāris mirkļos pagatavos gardu tumšo kafiju. Pagatavojiet pilnu krūku, kurā ietilpst 10 kafijas tasītes, vai arī izvēlieties pusi: ar mazāku šķidruma daudzumu kafija tiek pagatavota nedaudz lēnāk, tādējādi nodrošinot optimālu kafijas aromātu un garšu.

De’Longhi Clessidra

Ja savās mājās vēlaties saglabāt tīrību un vienkāršību, Delonghi kafijas automāti būs tieši tas, ko meklējat. De'Longhi Clessidra būs īstais risinājums. Tā smilšu pulksteņa forma, caurspīdīgā karafe un ūdens tvertne ir absolūti nenovecojoša pērle.

Clessidra pagatavo līdz pat 10 tasītēm, nospiežot tikai vienu pogu, un saglabā karstu trauku 40 minūtes. Šis filtra kafijas automāts ir īsta klasika.

Nespresso kafijas automāts būs piemērots nelielam budžetam
Iespējams, vispopulārākais un visvieglāk atpazīstamais vārds budžeta kafijas automātu nišā ir Nespresso. Tas ir pieejams tirgū jau kopš 80. gadu vidus un ir plaši atzīts zīmols. Uzņēmums bija viens no pirmajiem, kas laida klajā kapsulu kafijas automātus, tādējādi sniedzot iespēju cilvēkiem espresso kafiju baudīt savās mājās.

Nespresso kafijas automāti ir pieejami dažādās formās, izmēros un krāsās. Essenza Mini Triangle ir nopērkams zaļā un sarkanā, kā arī klasiski melnā krāsā, savukārt Lattissima - šiki brūnā vai sudraba krāsā.

Vai kapsulas man ir piemērotas?

Pastāv mūžsens jautājums, kas ir labāks: svaigas pupiņas, kas samaltas tieši pirms lietošanas, vai jau iepriekš sagatavotas kapsulas?

Kapsulu priekšrocības vienreizējiem dzērieniem ir neapšaubāmas. Katrā šotā ir tieši tik daudz maltas kafijas, lai pagatavotu ideālu tasīti kafijas. Tiem, kam svarīgs ir katrs mirklis, kapsulu ērtums ir nepārspējams elements.

Vēl viena fantastiska īpašība ir vienkāršā tīrīšana. Tā vietā, lai izlietotos kafijas biezumus izkaisītu pa visu virtuvi vai aizsprostotu izlietni, kafijas kapsulu vienkārši jāievieto kafijas automāta korpusā, un pēc tam tā tiek izmesta atkritumu tvertnē. Nekādas nekārtības, nekāda stresa.

Visi Nespresso kafijas automāti izmanto vienādas kapsulas, tas nozīmē, ka nav svarīgi, cik daudz naudas jūs iztērējat par savu kafijas automātu, jo tas gala rezultātā pagatavos vienlīdz gardu kafiju. Tiem, kas rūpējas par apkārtējo vidi, mēs iesakām izvēlēties bioloģiski noārdāmas kapsulas, kas pieejamas visās tirdzniecības vietās, kur var iegādāties kafiju!

Nespresso kafijas automāts Pixie

Viens no mūsu favorītiem ir Nespresso kafijas automāts Pixie. Šis aparāts ir pietiekami mazs, lai aizņemtu minimālu vietu jūsu virtuvē, un vizuāli lieliski iederētos piecdesmito gadu ēstuvē. Sudraba krāsa piešķir tam retro izskatu, savukārt sarkanais korpuss ir izsmalcināts un vienlaikus pietiekami jautrs jebkurai virtuvei.

Pixie ir ideāli piemērots, ja dodat priekšroku stipriem, tumšiem dzērieniem. Tas ir izmērā mazs, bet jaudīgs espresso automāts ar 19 bāru ūdens spiedienu.

Nespresso kafijas automāts Lattissima

Ja dodat priekšroku pienainākam dienas sākumam kapučīno vai latte izskatā, tad Lattissima jums būs piemērotāks. Tam ir De'Longhi patentētā “automātiskā kapučīno sistēma” un standarta aprīkojumā iebūvēta piena tvertne, tāpēc jūsu iecienītākais dzēriens būs gatavs, tikai nospiežot vienu pogu. Turklāt jums nebūs nepieciešama tvaicēšana vai putošana.

Lattissima ir piemērots lielākām krūzēm un glāzēm, lai jūs varētu pilnībā izbaudīt kafejnīcas atmosfēru, dzerot savu latte no pareizā izmēra trauka.

Nobeigumā

Kafijas automāti gardas, samtainas kafijas pagatavošanai mājās ir nogājuši garu ceļu. Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku kapsulu vai filtru kafijas automātiem, tirgū ir pieejams kaut kas piemērots jebkuram budžetam, jebkurai virtuvei un ikvienam kafijas dzērājam. Nespresso kafijas automāti būs vislabākais budžeta variants. Protams, ir vēl daudzi citi lieliski zīmoli, no kuriem izvēlēties, piemēram, Moccamaster vai itāļu De'longhi. Mūsu mērķis bija informēt jūs, ka jums nav nepieciešams tērēt daudz naudas, lai varētu pagatavot augstas kvalitātes kafiju savās mājās.


APMAKSĀTA PUBLIKĀCIJA

Noderēja?

Komentāri 1

Komentē 1

 
Anonīms
 

Ļoti neekoloģisks raksts :(

1) kapsulas rada daudz atkritumu,

2) kafijas biezumus var likt kompostā (ne visi lasītāji dzīvo dzīvokļos),

3) ir arī labi un saprātīgā cenā kafijas pupiņu aparāti, kas ideāli der mājās.

30.novembris 2021 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija