Dzēriena pagatavošanai vajadzēs:
- 3 glāzes (720 ml) ananasu sulas;
- 2 kanēļa standziņas;
- 1 tējk. (5 ml) krustnagliņas;
- 1 3/4 glāzes (420 ml) ingvera alus;
- 1 - 2 gl. (150g - 300g) sasaldēta ananasa.
Dekorēšanai:
- svaigas ananasa šķēles;
- kanēļa standziņas.
Pagatavošana:
1. Katliņā ielej ananasu sulu, pieliec klāt divas kanēļa standziņas un 1 tējk. krustnagliņas.
2. Vāri visu uz lēnas uguns aptuveni 10 minūtes.
3. Pēc tam ņem caurduri un izskās dzērienu.
4. Kad tas ir paveikts, tad atstāj dzērienu atdzesēties.
5. Brīdi, kad dzēriens ir atdzisis, ielej to karafē vai citā lielā traukā. Pievieno klāt sasaldētos ananasa gabaliņus un ingvera alu.
6. Glāzes, kurās tiks liets iekšā punšs, izdekorē ar ananasu šķēli un kanēļa standziņām. Tas arī viss!
Komentē