7 triki, kā atbrīvoties no nepatīkamās smaržas ledusskapī

Virtuvē 27.aprīlis 2022
 
pexels.com
Ja jūsu ledusskapis izdala nepatīkamu aromātu un nezināt, kā ar to cīnīties, tad, iespējams, viens no šiem septiņiem ieteikumiem jums palīdzēs tikt galā ar nepatīkamo problēmu!

Kāpēc ledusskapī rodas nepatīkams aromāts? Visbiežāk tas var būt saistīts, protams, ar pārtikas produktiem. Tomēr reizēm sakārtojot un iztīrot ledusskapi nepatīkamais aromāts nepazūd. Lai cīnītos ar nepatīkamajām smakām, izmantojiet šos septiņus trikus!

pexels.com

1. Cepamā soda

Cepamā soda ir lielisks produkts ne tikai kulinārijā, bet arī smaku apkarošanā. Sodai piemīt smaku "iznīcinošas" īpašības, tā spēs absorbēt visus nepatīkamos aromātus. Lai atbrīvotos no smakas ledusskapī, ieberiet bļodā cepamo sodu un ievietojiet to ledusskapī. Atstājiet to tur uz pāris stundām, nepatīkamajam aromātam vajadzētu pazust.

unsplash.com

2. Etiķis

Etiķis ir labs produkts, ar kuru neitralizēt sliktās, nepatīkamās smakas, kuras izdala ledusskapis. Ielejiet etiķi krūzītē vai bļodā, ievietojiet to ledusskapī. Atstājiet bļodu ledusskapī veselu diennakti, nepatīkamajam aromātam vajadzētu izzust.

pexels.com

3. Auzu pārslas

Iemīļotais brokastu ēdiens var nākt talkā, lai cīnītos ar nepatīkamajām smakām ledusskapī. Izrādās, ka auzu pārslas var absorbēt nepatīkamos aromātus. Lai auzu pārslas noņemtu ledusskapja slikto aromātu, tās nepieciešams ievietot alumīnija bļodiņā un ielikt ledusskapī.

pexels.com

4. Citrons

Citrons ir vēl viens lielisks produkts, kas var būt labs palīgs samilzušajā problēmā - smakojošā ledusskapī. Sagrieziet citronu šķēlītēs, uzlieciet tās uz šķīvīša un ievietojiet to ledusskapī. Citrons palīdzēs absorbēt nepatīkamās smakas.

pexels.com

5. Ēteriskās eļļas

Ēteriskās eļļas ne tikai ļoti patīkami uzlabo mājās esošo gaisu, bet to spēj paveikt arī ledusskapī. Uzpiliniet uz vates tampona pāris pilienus ēteriskās eļļas. Ievietojiet vati ledusskapī un atstājiet to tur uz diennakti. Nepatīkamajai smakai vajadzētu izzust un ledusskapim piepildīties ar patīkamu aromātu.

unsplash.com

6. Ogle

Ja ledusskapja nepatīkamais aromāts nespēj likt jūs "mierā", šis ir pavisam vienkāršs veids, kā no tā atbrīvoties. Sasmalciniet pāris olgītes un ieberiet tās bļodā. Ledusskapi iestatiet uz mazāko temperatūru, ievietojiet tajā bļodiņu ar oglīti. Atstājiet to tur trīs dienas. Svarīgi ir ledusskapi turēt ciet visas trīs dienas!

pexels.com

7. Kafija

Kūpoša kafija izdala patīkamu aromātu, ar kuru piepildās visa māja. Kafijas pupiņas var būt labs palīgs, lai atbrīvotos no nepatīkamā aromāta ledusskapī. Ņemiet pāris kafijas pupiņas, izvietojiet tās pa visu ledusskapi. Atstājiet tās tur uz nakti, nākamajā rītā jūsu ledusskapim vairs nevajadzētu smaržot nepatīkami.

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija