Sastāvdaļas
- 450 g tītara maltās gaļas
- 60 g rīvmaizes
- 1 ola
- ¹⁄₂ tējkarote sāls
- ¹⁄₂ tējkarote maltu melno piparu
- 1¹⁄₂ ēdamkarote olīveļļas
Var pievienot kaltētus ķiplokus un sīpolus, kā arī Vidusjūras garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
1․ Pievieno maltajai gaļai visas pārējās sastāvdaļas un rūpīgi samaisa.
Ja vēlies pikantākas frikadelītes, pievieno arī kaltētus ķiplokus, sīpolus, garšaugus vai citas garšvielas pēc vēlēšanās.
2․ No maltās gaļas masas izveido 15 frikadelītes, diametrs aptuveni 5 cm.
3․ Kārto uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
4․ Cep līdz 200 °C sakarsētā cepeškrāsnī 30 minūtes.
Labu apetīti!
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS FRIKADEĻU RECEPTES!
Komentē