RECEPTE: Grieķu salāti ar olam

Virtuvē 2.jūnijs 2022
 
Pixabay.com
LifeHacks.lv, Dzivei.lv
 
Četrās daļās sagrieztas vistu olas vai veselas paipalu oliņas lieliski papildina ierastos dārzeņu salātus un padara tos daudz sātīgākus

Pagatavošanas laiks: 25 minūtes

Sastāvdaļas

  • 10 paipalu olas vai 3 vistu olas
  • 200 g fetas siera
  • 3 - 4 tomāti
  • 2 - 3 svaigi gurķi
  • 1 paprika
  • 90 g olīvu bez kauliņiem
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • Sāls pēc garšas
  • 1 tējkarote kaltēta oregano

Pagatavošana

1․ Olas cieti novāra, atdzesē, noloba un sagriež gareniski uz pusēm.

2․ Fetas sieru, tomātus gurķus un papriku sagriež prāvos kubiņos.

Apvieno dārzeņus ar sieru, olām un olīvām.

3․ Pievieno eļļu citrona sulu, sāli un oregano, rūpīgi samaisa.

Labu apetīti!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS GRIEĶU SALĀTU RECEPTES!

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija