Sastāvdaļas
- 2 tējkarotes šķīstošās kafijas
- 200 ml ūdens
- 300 g biezpiena
- 150 g trekna krējuma
- 120 g parastā cukura
- 1 tējkarote vaniļas cukura
- 250 g smilšu cepumu
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
Pagatavošana
1․ Pagatavo šķīstošo kafiju, atdzesē līdz istabas temperatūrai.
2․ Biezpienu sajauc ar krējumu un abiem cukura veidiem. Krēmu ar ar blenderi sakuļ viendabīgā masā.
3․ Cepumus pamērcē kafijā un kārto taisnstūrveida formas apakšā, virsū liek krēma kārtu.
4․ Kārtas atkārto, kamēr pietiek produktu.
Pēdējai kārtai jābūt krēmam.
5․ Pārkaisa ar kakao un liek ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
Labu apetīti!
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS TIRAMISU RECEPTES!
Komentē