Sastāvdaļas divu parfē pagatavošanai:
- 60 g krēmsiera;
- 4 tējk. cukura;
- 2/3 gl putukrējuma;
- 1 gl dažāda veida ogas.
Pagatavošana:
1. Bļodiņā ar mikseri saputojiet kopā krēmsieru un cukuru, līdz iegūstat viendabīgu, krēmīgu konsistenci. Iecilājiet masā putukrējumu.
2. Ņem divas glāzes. Katras glāzes apakšā ielieciet nedaudz krēmu.
3. Pa virsu krēmam uzberiet ogas.
4. Ogām pa virsu atkal lieciet krēmu. Krēmam virsū ogas. Atkārtojiet šo procesu līdz visas sastāvdaļas ir izmantotas.
P.S. Ja vēlaties, tad desertam pa virsu varat uzlikt arī putukrējuma "micīti".
5. Lieciet saldo saldētavā.
Kad tas būs sastindzis, varēsiet to notiesāt!
Komentē