Ideja, kā glīti pasniegt rīsus

Virtuvē 8.jūnijs 2023
 
pexels.com
Nākamajās viesībās, gatavojot rīsus, pielietojiet šo pavisam vienkāršo, bet tajā pašā laikā glīto rīsu pasniegšanas metodi!

Vajadzēs:

  • divas bļodiņas - vienu pavisam mazu, bet otru lielāka izmēra;
  • rīsus;
  • karoti;
  • šķīvi;
  • mērci.

Process:

1. Izvāriet rīsus.

2. Ielieciet lielākajā bļodā mazo bļodiņu. Mazo bļodiņu novietojiet augšpēdus (skat. attēlu).

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Pa virsu mazajai bļodiņai lieciet rīsus. Kārtīgi ar karoti tos piespiediet klāt.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Pēc tam lielo bļodu apgāziet otrādāk uz šķīvja.

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Izņemiet no rīsiem laukā mazo bļodiņu. Rīsi būs ieguvuši perfekto formu, lai tos varētu papildināt ar mērci.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Piepildiet rīsu viducīti ar mērci.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija