Vajadzēs:
- sieru;
- koka irbuļus;
- trīs glāzes;
- katlu;
- eļļu;
- miltus;
- olas;
- rīvmaizi.
Process:
1. Sakuliet olas un ielejiet tās vienā no glāzēm. Otru glāzi piepildiet ar miltiem, bet trešo ar rīvmaizi.
2. Ņemiet sieru un ieduriet tajā koka irbulīšus (skat. att.).

3. Pēc tam sagrieziet sieru stienīšos, lai katrs stienītis būtu uzdurts uz sava koka irbulīša.

4. Lejiet katliņā eļļu un to uzkarsējiet.
5. Tad ņemiet sieru un sākotnēji to iemērciet miltos, tad olā un pašās beigās rīvmaizē. Lieciet sieru cepties.

6. Cepiet sieru tik ilgi līdz ir izveidojusies zeltaina "garoziņa".

Pasniedziet sieru kopā ar kādu gardu mērcīti!

Avots
Komentē 1
Interesanti cik tāds ēdiens ar tādu eļļas daudzumu ir veslīgs?