© Foto: pixabay.com

Kāda ir labākā dāvana, ko uzdāvināt katras zodiaka zīmes pārstāvjiem, lai viņus iepriecinātu, raksta bestlifeonline.com.

Ūdensvīriem - šokolādi, smaržas un ziedus, bet Jaunavai derēs labsajūtas svētki. Ko dāvināt jums?

Auns. Pleijeris

Foto: pixabay.com

Auns ir pazīstams ar savu neierobežoto enerģijas daudzumu un enerģisko attieksmi. Un labāk ir dot viņiem kaut ko nomierinošu. Tā kā Auni ir ļoti enerģiski un kaislīgi, pleijeris, kas palīdzēs iemigt un atpūsties, būtu lieliska dāvana. Galu galā labs miegs ir tieši tas, kas viņiem vajadzīgs.

Vērsis. Mīksta sega

Foto: pixabay.com

Vēršu cilvēki ir pazīstami mīl komfortu un skaistas lietas, tāpēc atrast viņu gaumei atbilstošu dāvanu būs grūti. Bet mīksta sega ir ideāla.

Dvīņi. Tiešsaistes apmācības abonements

Foto: pixabay.com

Dvīņi pastāvīgi izdomā veidus, kā viņi var iemācīties kaut ko jaunu. Viņu prāts pārvietojas kilometru minūtē, un tiešsaistes apmācības kurss viņiem ir lieliska dāvana.

Vēzis. Fotoalbums

Foto: pixabay.com

Ģimeni mīlošais Vēzis dzīvo ar atmiņām un novērtē emocionālās attiecības. Tāpēc astrologi iesaka apsvērt paštaisītu fotoalbumu kā dāvanu šīs zīmes pārstāvjiem. Šī dāvana atspoguļos izpratni par Vēža sentimentālo dabu un sniegs viņiem taustāmu iespēju izdzīvot lolotās atmiņas.

Lauva. Aromātiskās sveces

Foto: pixabay.com

Lauvas ir ievērojamie zodiaka ekstraverti, kas nozīmē, ka viņiem ir nepieciešams daudz laika vienatnē, lai atpūstos un atgūtu spēkus. Tieši tāpēc smaržīgās sveces, īpaši ar rokām darinātās, viņiem būs ideāla dāvana.

Jaunava. Labsajūtas svētki

Foto: pixabay.com

Jaunavas ļoti norūpējas par savu veselību, tāpēc iespēja uzlabot veselību un atpūsties viņām būs lieliska dāvana, norāda astrologi.

Svari. Glāžu komplekts

Foto: pixabay.com

Kā zodiaka estēts Svari novērtē visu funkcionālo un skaisto. Un nemaz nav pārsteidzoši, ka viņiem patīk uzņemt viesus, tāpēc dāvanā iesaka brīnišķīgu glāžu komplektu. Viņi var izmantot šīs glāzes, lai eksperimentētu ar jautriem kokteiļiem vai izliktu tās kopā ar pārējiem ekstravagantajiem dekoriem.

Skorpions. Videokamera

Foto: pixabay.com

Skorpioniem ir atturīga un grūti atšifrējama reputācija, taču neļaujiet viņu bargajai ārienei jūs apmānīt. Šīm saldajām un jutīgajām ūdens zīmēm ir dažas no lielākajām sirdīm. Un viņiem lieti noderēs uzdāvinātā videokamera.

Strēlnieks. Kafija

Foto: pixabay.com

Strēlnieki, kas pazīstami ar savu ceļojumu mīlestību, novērtēs dāvanu, kas viņiem par to atgādinās. Tāpēc viņu iecienītākā kafija ir ideāla dāvana. Turklāt Strēlnieki ir strādīgi cilvēki, un viņiem vienkārši nepieciešams kofeīns. Un, ja vēlaties pievienot nedaudz mirdzuma, mēģiniet izvēlēties viņiem unikālu krūzi, kas atbilstu viņu unikālajai personībai.

Mežāzis. Rotaslietas

Foto: pixabay.com

Kad runa ir par ideālās dāvanas atrašanu Mežāzim, būs jāiztērē nedaudz papildu naudas, jo šīs čaklās zīmes uzskata, ka ir pelnījušas labāko. Kamēr Mežāži augstu vērtē jūtas, viņiem svarīgas ir materiālās vērtības, tāpēc ir svarīgi izvēlēties kaut ko tādu, kas izturēs laika pārbaudi. Smalkas rotaslietas vai pulksteņi vienmēr ir gaidīti.

Ūdensvīrs. Ziedi, smaržas un šokolāde

Foto: pixabay.com

Šai zīmei patīk iejusties svētku noskaņā. Un, ja vēlaties pārsteigt Ūdensvīru ar jauku dāvanu, izvēlieties šokolādi, ziedus un smaržu kastīti. Viņi parasti dod priekšroku orhidejām un gladiolām.

Zivis. Zīmēšanas nodarbība

Foto: pixabay.com

Zivis bez šaubām ir radoši zodiaka cilvēki, tāpēc viņi novērtēs tādu dāvanu kā privāta glezniecības nodarbība pie vietējā mākslinieka vai keramikas seanss slavenā studijā. Iespēja gremdēties radošumā un pašizpausmē dziļi sasaucas ar viņu dabu.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv