© Publicitātes foto

Latvijā “Stipro skrējiens” ir iemantojis popularitāti un īpašu atzinību. Tas tāpēc, ka šajā skrējienā ir iespējams pārbaudīt ne tikai savu raksturu, spēka izturību, bet arī “izgaršot” draudzības garšu.

Šajā skrējienā ne velti viens no uzmundrinājuma saukļiem ir: “Viens par visiem, visi par vienu!”.

Organizatori stāsta, ka “Stipro skrējiens” sniedz ne vien iespēju pārbaudīt izturību un fizisko sagatavotību, bet arī piedāvā gūt jaunu pieredzi un stiprināt kopības sajūtu.

Publicitātes foto

Sniedzot palīdzīgu roku trasē un uzmundrinot citus skrējiena dalībniekus, rodas neaizmirstamas atmiņas un nostiprinās saites gan starp ģimenes locekļiem un draugiem, gan ar līdzjutējiem, kas iepazīti sacensību laikā.

Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis skrējējs vai debitants, “Stipro skrējiens” aicina ikvienu izaicināt sevi un atklāt jaunus spēkus.

Veiksmīgi noslēdzoties Latvijā lielākajam tautas izturības un piedzīvojumu pasākumam “Optibet Stipro Skrējiens”, kas pēc ilgāka pārtraukuma atkal notika Ķegumā, atpūtas un sporta kompleksā “Zelta Zirgs”, pasākuma organizatori izsludināja nākamā gada datumu un norises vietu.

Datums un vieta jau zināma

Publicitātes foto

“Stipro skrējiens 2025” notiks 3. maijā kinopilsētiņā “Cinevilla”, Tukuma novadā.

Organizatori ir izvēlējušies nākamā gada norises datumu un vietu. Šī vieta jau ir iemīļota daudzu skrējiena dalībnieku vidū, jo šeit valda īpaša atmosfēra un trase ir gan aizraujoša, gan izaicinoša.

Skrējiena organizators Maigurs Mūrmanis stāsta: “Esam ļoti priecīgi atgriezties “Cinevillā”. Šī vieta mums piedāvā ne vien lieliskas iespējas izveidot aizraujošu trasi ar dažādiem šķēršļiem, bet arī ļauj dalībniekiem izbaudīt kino pilsētiņas burvīgo atmosfēru un kopā būšanas prieku.”

Kas sagaida “Stipro Skrējiena” dalībniekus?

Publicitātes foto

Dažādas grūtības pakāpes trases. Izmēģini savus spēkus individuālajā skrējienā vai saliedējies Draugu un Ģimeņu skrējienā!

Tradīcijas. Mazo Stipro skrējiens un Uzņēmumu čempionāts turpinās priecēt jaunos skrējējus un azarta pilnus uzņēmumus.

Izklaides visai ģimenei. Papildus sacensībām trasēs, pasākuma teritorijā norisināsies arī dažādas izklaides aktivitātes, lai radītu svētkus visiem klātesošajiem. Drīzumā atvērs reģistrācija nākamā gada “Stipro skrējienam”. Reģistrēties skrējienam varēs “Biļešu serviss” interneta vietnē.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv