Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Lisners un Šoriņš, Butusovs un Nekrošius, Gāga un Stivriņa, Karlsons un Ešenvalds, Naumova un “Citi zēni”.

Anšlava Eglīša komēdija

Publicitātes foto

Ceturtdien, 16. maijā, plkst. 19.00 pirmizrāde Nacionālajā teātrī - Anšlava Eglīša “Bezkaunīgais vecis”. Režisors - Gatis Šmits.

Cik alus kausu dienā drīkst izdzert, sasniedzot 65 gadu vecumu?

Vai, esot pensijā, pirkt sev modīgas drēbes ir ētiski? Vai jaunas brilles ir greznība?!

Cik gadu vecumā vajadzētu pārstāt vadīt automašīnu? Vai trakulīgi izbraucieni pie dabas ir pelnīta atpūta mūža nogalē, vai tomēr vecuma plānprātības izpausme?

Asprātīgā dzīves vērotāja, Holivudas filmu žurnālista un neskaitāmu romānu autora Anšlava Eglīša lugā balstītā komēdija uzdos jautājumu - kā būtu, ja kādu dienu Indrāntēvs iznāktu no pirtiņas un sāktu dzīvot tādu dzīvi, par kādu vienmēr sapņojis?

Dramaturģe Justīne Kļava, scenogrāfs Mārtiņš Vilkārsis, kostīmu māksliniece Berta Vilipsone, gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš, grima māksliniece Gunda Zvirbule, muzikālais noformējums Aleksandrs Tomass Matjussons.

Lomās: Juris Lisners (attēlā), Voldemārs Šoriņš, Ivars Puga, Lāsma Kugrēna, Evija Krūze, Ainārs Ančevskis, Kaspars Aniņš un Elizabete Skrastiņa.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv

Turpinājumu lasi nākamajā lapā