Pirmdiena, 29.aprīlis

redeem Laine, Raimonds, Vilnis

arrow_right_alt Horoskopi

Trešdiena, 28.septembris

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Iespējams, izdosies rast sapratni ar vecākiem vai dzīvesbiedru jautājumos, kas šķita neatrisināmi. Labvēlīga diena līgumu slēgšanai, kas var atrisināt kritiskas problēmas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Piesātināta diena tiem, kas strādā apkalpošanas sfērā. Iespējams, pakāpeniski tiks novērsti sīkie, bet principiālie šķēršļi, kas traucēja labi veikt savu darbu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Blīva diena. Iespējams, savaldzinās vieglas peļņas iespēja, tomēr ir jāizvairās no pārliekām ilūzijām.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Nodosieties mājas rūpēm un saskarsmei ar ģimenes locekļiem. Izdosies atrast ziņas, kas ļaus atrisināt samezglotus uzdevumus. Atcerieties, ka personiskie līdzekļi ir ierobežoti un lēmumi tiks caurskatīti.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Draugi un paziņas ir spējīgi dot ne vienu vien labu padomu, tomēr tie var izrādīties priekšlaicīgi, tāpēc nesteidzieties tos izmantot. Iespējamas noslēpumainas tikšanās.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Iespējams, negribēsiet afišēt darījumu summu un maksājumu veidu. Pagaidām noslēpumainība jums ir ērta un izdevīga, bet turpmāk tā varēs radīt sarežģījumus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Būsiet spējīgi pāriet no vārdiem pie darbiem un ar to iepriecināsiet partnerus. Iespējams, jums izdosies neagresīvie sarunu varianti.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Piespiests brauciens vai partnera lūgums neradīs problēmas. Nenoteiktība mājās neliksies bīstama, gluži pretēji, pat romantiska.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Nepalaidiet garām izdevību atjaunot kontaktus ar bijušajiem draugiem. Intelektuālo interešu un sadzīves ieradumu kopība sniegs jums īpašu gandarījumu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Varat rast kompromisu ar priekšniecību vai partneri. Izdevīga diena, lai pārrunātu jūsu darba apmaksas alternatīvus variantus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Radīsies izdevība nodoties saskarsmei, kā arī literārajam darbam. Aktīvāka dzīvesveida cienītāji varēs doties tālos ceļojumos.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Pratīsiet ieviest skaidrību strīdīgos jautājumos. Atklāsies jūsu diplomātiskās spējas. Slepenās sarunas un pazudušās informācijas meklēšana vainagosies ar panākumiem.