Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Igaunijas futbola izlase "play off" tiksies ar Īriju

Šodien Krakovā notika 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra "play off" pāru izloze. Tajā noskaidrojās, ka mūsu kaimiņi igauņi divos mačos par iekļūšanu finālturnīrā sacentīsies ar Īriju.

Nākamā gada čempionāta finālturnīram jau kvalificējušās: Polija, Ukraina (abas kā rīkotājas), Vācija, Krievija, Itālija, Francija, Nīderlande, Grieķija, Anglija, Dānija, Spānija un Zviedrija.

Vēl četras laimīgās komandas tiks noskaidrotas novembrī, kad notiks "play off" mači. Šodien Krakovā notika pāru izloze. Latvijas kaimiņiene Igaunija, kas ieņēma 2. vietu C grupā aiz Itālijas, tiksies ar Īriju. Jāpiebilst, ka īriem, visticamāk, būs jāiztiek bez sava uzbrukuma līdera Robija Kīna, kuram ir savainojums.

Pārējos pāros sacentīsies Turcija un Horvātija, Čehija un Melnkalne, kā arī Bosnija un Hercegovina ar Portugāli. Spēles notiks 11./12. un 15. novembrī.

Eiropas čempionāta finālturnīrs Polijā un Ukrainā notiks no 8. jūnija līdz 1. jūlijam. Tā būs trešā reize, kad turnīru kopīgi organizē divas valstis. 2000. gadā čempionāts notiks Beļģijā un Nīderlandē, bet pirms trim gadiem Austrijā un Šveicē. Grupu turnīra izloze 2. decembrī notiks Kijevā.