Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Trenerim Podpalijam 700 latu sods par tiesnešu apvainošanu

Virslīgas futbola kluba "Ventspils" galvenais treneris Sergejs Podpalijs sodīts ar 700 latu lielu naudas sodu par vairākkārtēju tiesnešu apvainošanu, šodien informēja Latvijas Futbola federācijas Disciplinārā komisija.

Podpalijs tiesnešus kritizējis ne reizi vien un arī pēc 15.oktobra mača pret "Liepājas metalurgu", kuru ventspilnieki zaudēja ar 1:2, pēc vārda azotē nemeklēja, būdams tiešs: "Te nav daudz, ko runāt. Principā gripu pateikt tika dažus vārdus – lielā mērā tiesnesis sabojāja šo spēli. Neko vairāk teikt nevēlos... Tiesnesis gribēja parādīt, ka ir visgudrākais. Laikam jau viņš domā, ka futbolu saprot vislabāk no visiem. Tādi tiesneši ir vienkārši klauni. Šis cilvēks ir vienkārši rets klauns. Tā arī varat rakstīt, neko neizgriežot."

Tāpat, iepazīstoties ar spēles protokoliem, inspektoru un delegātu ziņojumiem, Disciplinārā komisija piesprieda vairākas diskvalifikācijas futbolistiem. Divu spēļu diskvalifikācija un 100 latu naudas sods piešķirts Solomonovam(Jūrmala-VV), pa vienai spēlei un 25 latu naudas sodam – Suhanovam (Ventspils), Zarnadzem (Olimps) un Cincadzem (Daugava).