Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Horoskopi

Otrdiena, 18.oktobris

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Noteikti paredziet laiku papildu sarunām vai citāda veida komunikācijai ar vecākiem. Iespējams, jums būs vajadzīgs materiāls un finansiāls atbalsts.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Ļoti tuvi cilvēki (vecāki, kaimiņi) var izrādīt īpašu atbalstu jūsu centieniem, rezultātā varat sasniegt savu senlolotu sapni. Daži var uzvesties absolūti neprognozējami.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Var negaidīti uzrasties jauni pienākumi, projekti un lietas – gan sīkas, gan lielas. Iegādātie medikamenti un kosmētika būs īpaši noderīgi.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Apstākļi piespiedīs jūs aktīvi rīkoties, piepildīt savas intereses, lai kopīgo mērķu vārdā tās netiktu ignorētas. Labs laiks mācībām un mīlas jautājumu risināšanai.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Daudz ko varēsit izdarīt savu tuvinieku komforta un labklājības nodrošināšanai. Nav labs laiks personisku ambīciju apmierināšanai.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Labs laiks īsiem braucieniem, īpaši tad, ja to impulsa pamatā ir patīkams notikums. Domstarpības būs īslaicīgas, ja vien paši to gribēsit.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Mēģināsit neaizmirst un arī citiem neļausit aizmirst, ka esat progresīva, neatkarīga un bezkompromisu personība. Ēdiens remdēs stresu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Būs īpaši labi apstākļi braucieniem un pastaigām, kā arī intensīvām mācībām un būtiskām sarunām – izvēlieties, jo visam spēka nepietiks.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Nespēsit tikt skaidrībā par savu seksuālo un garīgo pieķeršanos. Pavisam negaidīti var aktualizēties romantiskie jautājumi.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Būs ļoti svarīgi, kā spēsit vadīt dialogu laulībā – visu spēsit sarunāt un par visu izrunāties, ja vien izvēlēsities adekvātu tonalitāti un argumentus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Diez vai izdosies izvairīties no dzīves prozas. Tomēr labā ziņa ir tā, ka pratīsit veiksmīgi izmantot citu apjukumu sava komforta radīšanai.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Atmosfēra veicinās saskarsmi intīmajā jomā, sarakstē par mīlas jautājumiem. Ejiet ciemos, rīkojiet viesības ģimenē.