Ceturtdiena, 16.maijs

redeem Edijs, Edvīns

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Vidzemē pazudusī meitenīte šorīt atrasta

© Valsts policija

Vidzemē šorīt atrasta desmit gadus vecā meitenīte Anija Majore. Bērns 19. oktobrī četros pēcpusdienā bija izgājis no savas dzīvesvietas Cēsu novada Vaives pagastā, Rāmuļu stacijā.

Policija informāciju par viņas pazušanu saņēma vakar, 22.30 un nekavējoties uzsāka meklēšanas pasākumus, kas diemžēl nav devuši rezultātu.

Izsauktā kinologa suns aizgājis Ieriķu virzienā vairākus kilometrus no Rāmuļu skolas pa veco dzelzceļa uzbērumu. Kad suns pēdas pazaudējis, pārmeklētas visas apkārtnē esošās mājas. Pašlaik uz Ieriķiem un Vaivi devušies 40 Cēsu instruktoru skolas audzēkņi un vairāki desmiti policijas darbinieku.

Meitene šorīt pamanīta uz a/c Rāmuļi - Rīdzene, kur gājusi pa ielas malu Rīdzenes virzienā. Bērnu ievērojusi skolotāja, kas nav palikusi vienladzīga un pievērsusi uzmanību vientuļajai gājējai. Policija ir sazinājusies ar bāriņtiesas pārstāvjiem, meitene tiks nogādāta policijā un noskaidrots, kur bērns pavadījis nakti un kādi bijuši iemesli tam, kāpēc viņa atstājusi dzīvesvietu, nevienu par to nebrīdinot.