Otrdiena, 21.maijs

redeem Akvelīna, Ernestīne, Ingmārs

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

"Pasažieru Vilciens" uzsāk akciju "Tautas ekskursijas vilciens"

29.oktobrī plkst. 10:42 no Rīgas aties pirmais Tautas ekskursijas vilciens, uzņemot kursu uz Gaujas Nacionālā parka pērlēm – Siguldu, Līgatni un Cēsīm.

Līdz ar to akciju sabiedrība "Pasažieru Vilciens" atjauno Latvijas pirmās brīvvalsts prezidenta Kārļa Ulmaņa dibināto „Tautas ekskursiju” tradīciju - aicinot ļaudis apmeklēt Siguldu, Līgatni un Cēsis un ceļošanai izmantot vilcienu.

Šī tradīcija ir atjaunojama un stiprināma, uzskata akciju sabiedrība "Pasažieru Vilciens":. Tautas ekskursija ar vilcienu - nākotnē var veidoties par dzīvespriecīgu pasākumu, kur ikviens var būt dalībnieks - gan individuāli braucēji un ģimenes, gan skolēni, studenti, lielu un mazāku uzņēmumu kolektīvi.

Tradīcijas atklāšanas reiss 29.oktobrī būs īpašs – vilciena vagonos notiks dažādi izklaides pasākumi, būs negaidīti pārsteigumi. Bet vilciena sastāva vagonos izklaides aktivitātes tiks piemērotas ar pasažieru izvēlētā galamērķa - Sigulda, Līgatne, Cēsis – savdabību.

Nonākot galamērķī - Tautas ekskursijas dalībniekiem būs iespēja baudīt bezmaksas ekskursijas gidu pavadībā, ieraudzīt novada šarmu, kam ikdienā neesam pievērsuši uzmanību.

Tautas ekskursijai ikviens interesents aicināts pieteikties AS „Pasažieru vilciens” i-punktā līdz 29. oktobrim, plkst.10.00, norādot izvēlēto galamērķi – Siguldu, Līgatni vai Cēsis.

Iegādājoties braucienam biļeti, pasažieriem tiek garantētas ekskursijas un piedalīšanās dažādos pasākumos bez maksas.

Arī atpakaļceļā uz Rīgu visus ceļotājus sagaida atpūtas un izklaides iespējas, kādas var izbaudīt tikai ceļojot ar vilcienu.