Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt Izklaide

Atsevišķas epizodes asa sižeta amerikāņu mākslas filmai "Nevsky Prospect" uzņems arī Cēsīs

Rīgā šonedēļ sākta asa sižeta amerikāņu mākslas filmas "Nevsky Prospect" uzņemšana, un daļa no filmas epizodēm tiks uzņemtas arī Cēsīs, aģentūrai BNS pastāstīja Cēsu Kultūras un tūrisma centra sabiedrisko attiecību speciāliste Daiga Janševska.

Viņa informēja, ka atsevišķu filmas epizožu uzņemšana paredzēta no 24. līdz 26.oktobrim un filmēšana notiks Viduslaiku pilī un pils dārzā. Cēsu pils režisoram Radžifam Dasani iepatikusies pēc viesošanās pilsētā, un tā pilnībā atbilst viņa mākslinieciskajām iecerēm.

Filma ir spraigs stāsts par amerikāni Ralfu, kurš ierodas Latvijā, lai klātienē satiktu internetā iepazītu meiteni, bet šī tikšanās neizvēršas, kā iecerēts, un Ralfu nolaupa.

Ralfa meita foto žurnāliste Melisa ierodas Rīgā, lai uzzinātu patiesību par tēvu un viņa pazušanas iemesliem. Šo meklējumu laikā varoņi saskaras ar pagātnes notikumu sekām, meliem, nodevību, atriebi, kā arī līdzcietību un spēju upurēties otra labā.

Filmas aktieru ansambli veido amerikāņu aktrise Tīna Kasciani, kura filmā atveido Melisas lomu un zināma no seriāla "CSI Miami", un kanādiešu aktieris Gerijs Hadsons, kas spēlējis filmā "Two for the Money".

Filmā piedalās arī latviešu aktieri ‒ Madara Botmane, Pēteris Gaudiņš un citi.