Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Aicina pieteikt pretendentus Gada balvai interešu izglītībā

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) aicina pieteikt pretendentus Gada balvai interešu izglītībā, lai novērtētu un izteiktu atzinību audzēkņiem, kolektīviem un pedagogiem par sasniegumiem un ieguldījumu interešu izglītībā.

Gada balvu interešu izglītībā piešķirs vairākās nominācijās: par sasniegumiem, ieguldījumu un debiju interešu izglītībā, kā arī nominācijā „Par mūža ieguldījumu interešu izglītībā”, kurā balvu saņems pedagogs par ilglaicīgu un nozīmīgu profesionālo ieguldījumu interešu izglītības attīstībā Rīgā.

Balvu par sasniegumiem interešu izglītībā piešķirs audzēkņiem un kolektīviem par gūtajiem panākumiem kultūrizglītības, tehniskās jaunrades un vides izglītības jomās Latvijas un starptautiska mēroga pasākumos. Savukārt balvai par ieguldījumu interešu izglītībā tiks nominēti pedagogi, pulciņu vadītāji par radošu darbu ar bērniem un jauniešiem, kā arī par teicamiem rezultātiem pasākumu organizēšanā un metodiskajā darbā. Nominācijā par debiju interešu izglītībā apbalvos labākos jaunos pedagogus par kvalitatīvu, aktīvu līdzdalību un ievērojamiem sasniegumiem interešu izglītības jomā. Pretendentus Gada balvai interešu izglītībā var pieteikt valsts, pašvaldības iestādes, kā arī fiziskas un juridiskas personas.

Pretendentus Gada balvai interešu izglītībā iespējams pieteikt RD IKSD Sporta un jaunatnes pārvaldē (Kr. Valdemāra ielā 5) 454. vai 451. kabinetā (4. stāvā) līdz 7. novembrim, plkst.16.00.