Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Horoskopi

Pirmdiena, 24.oktobris

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Neizvirziet nekādus noteikumus mīļotajam cilvēkam, varat palikt zaudētājos. Koncentrējieties darbam, neaizmirstiet pastrādāt pats ar savu raksturu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Zvaigznes iesaka kontrolēt visus būtiskos personiskos darījumus, nevienam nedeleģēt pienākumus. Labs laiks garīgai izaugsmei.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Varat izjust kāda neizprotama spēka iedarbību, kas sniegs atbalstu grūtā brīdī un it kā atturēs veikt kādu gājienu. Zvaigznes iesaka nepievērst sev uzmanību.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Iespējams uzlabojums lietišķos darījumos, arī attiecībās laulībā. Jums atvērsies zināma perspektīva un apjausma, ka partnerattiecībās visas iespējas vēl nav izsmeltas.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Ne tikai šodien, bet visas nedēļas garumā jūs gaida lieliski profesionāli sasniegumi un izaugsme karjerā. Mēģiniet pielāgoties apstākļiem, izmantot tos savās interesēs.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Zvaigznes iesaka sākt izglītošanās kursu. Ļoti ticams, ka sastapsit cilvēku, kas var kļūt par jūsu garīgo vai profesionālo skolotāju.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Mierinājumu varat meklēt un gūt ģimenē. Varat sākt delikāti risināt jautājumu par mantoju mu, un visticamāk spēsit panākt vienošanos.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Savas personiskās ambīcijas un iniciatīvas nolieciet otrajā plānā, ir pienācis laiks padomāt par sev tuviem cilvēkiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Zvaigznes neiesaka nodarboties ne ar ko tādu, kas varētu ietekmēt reputāciju. Kāds mēģinās jūs ievilkt slepenās intrigās.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Koncentrējiet uzmanību uz pašizglītošanos, talantu izkopšanu un savu radošo ambīciju izpausmi.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Būs iespēja īpaši novērtēt tuvu cilvēku atbalstu, rūpes un dvēselisku siltumu, jo apstākļi ārpus ģimenes nebūs jums patīkami un labvēlīgi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Gribēsit visu zināt. Spēsit apgūt patiešām lielu apjomu informācijas, bet – vai tiešām tā visa jums nepieciešama, vai tai vērts tērēt laiku un enerģiju?