Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Kaspars Daugaviņš izsaukts uz NHL klubu "Senators"

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš šo sezonu bija iesācis Amerikas hokeja līgas kluba Bingemtonas "Senators" rindās, ir ticis izsaukts uz Otavas "Senators" vienību. "Senators" nākamā spēle paredzēta naktī uz trešdienu (2:00 pēc Latvijas laika) pret Karolīnas "Hurricanes" hokejistiem.

Jāatzīmē, ka pašlaik traumas kopj "Senators" uzbrucēji Bobijs Batlers un Pēters Regins, kas arī iespējams ir licis komandas galvenajam trenerim Polam Maklīnam izsaukt Daugaviņu. Šosezon Daugaviņš septiņās Bingemtonā aizvadītajās spēlēs atzīmējies ar četriem gūtiem vārtiem, kā arī divām rezultatīvām piespēlēm.

Atgādināsim, ka šovasar Daugaviņš piedalījās Rīgas "Dinamo" pirmssezonas nometnē, taču tomēr izlēma atgriezties Otavā, noslēdzot jaunu divvirzienu līgumu ar klubu. Šis līgums paredzot, ka, ja līdz 15. decembrim Daugaviņam nebūs dota iespēja spēlēt vismaz 10 NHL spēlēs, uzbrucējs šo līgumu varēs lauzt.

Otavas "Senators" Daugaviņu izvēlējās jau tālajā 2006. gada NHL draftā, taču līdz šim "Senators" rindās Daugaviņš aizvadījis vienu vienīgu spēli, kas notika 2010. gada 14. janvārī, kad viņš "Senators" sastāvā izgāja laukumā pret Ņujorkas "Rangers", uz laukuma pavadot astoņas minūtes un 26 sekundes.