Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Izklaide

Princis Harijs Amerikā atradis draudzeni

© Scanpix

Tikai divas nedēļas pēc ierašanās uz militāro apmācību kursu Kalifornijā britu princis Harijs atradis draudzeni – 26 gadus veco oficianti Džesiku Donaldsoni. Britu mediji uzsver, ka vizuāli viņa atgādina Harija brāļa Viljama dzīvesbiedri Keitu Midltoni, bet pēc rakstura ir tikpat nevaldāma ballīšu apmeklētāja kā pats Harijs.

Fotogrāfijas, kurās abi redzami kopā, publicētas vairākos britu tabloīdos, kuri vēsta, ka Harijam un Džesikai bijuši jau vairāki randiņi, jaunā sieviete bija uzaicināta arī uz ballīti, kuru Harijs rīkoja saviem dienesta biedriem. The Daily Mail izdevies parunāties ar pašu Dž. Donaldsoni, kura atzinusi, ka patiešām brīvo laiku pavada kopā ar princi, taču viņi esot tikai labi draugi. «Es ar viņu neesmu gulējusi, viņš vienmēr pret mani izturējies kā džentlmenis. Viņš ir normāls puisis, kuram kopā ar draugiem patīk iedzert pāris aliņus. Viņš ir patiešām foršs, nav lecīgs, un tas ir tas, kas man viņā patīk,» stāstījusi Džesika. Jaunā sieviete piebildusi, ka lielā reportieru interese neesot patīkama, taču viņa nolēmusi izskaidrot situāciju, jo cilvēki taču vēlas zināt patiesību. Jāpiebilst, ka britu karaļnama pārstāvji atturas no komentāriem par Harija personīgo dzīvi.

Reuters atgādina, ka britu gaisa kara spēku kapteinis Harijs ieradies

El Centro gaisa kara spēku bāzē, lai apgūtu helikopteru Apache bruņojumu. Bāze atrodas vairāk nekā 100 kilometru no Sandjego pilsētas, vienā no kuras restorāniem princis jau pirmajā brīvajā nedēļas nogalē iepazinies ar Dž. Donaldsoni. Vairāk nekā septiņu gadu garumā, tiesa, ar pārtraukumiem, Harijam bija romāns ar pašlaik 26 gadus veco Čelsiju Deiviju – abi kopā aprīlī apmeklēja arī prinča Viljama kāzas. Jūnijā mediji ziņoja, ka Harijam izveidojušās attiecības ar modeli Florensu BradeneluBrūsu (bijušo autobraucēja Džensona Batona draudzeni), taču tās nav bijušas noturīgas. Vasaras nogalē, atpūšoties Horvātijā, Harijs redzēts veselu četru apburošu blondīņu ielenkumā, taču vietējās viesnīcas personāls apgalvojis, ka ne ar vienu no dāmām princim neesot īpašas attiecības.

Daily Telegraph tikmēr raksta, ka Harijam vajadzētu piebremzēt savu vētraino dzīvesveidu, jo jau nākamgad viņam būs jāuzņemas lielāki pienākumi karaliskajā ģimenē. Karaliene Elizabete II plāno līdz Jaungadam paziņot, uz kuru no Britu Sadraudzības valstīm Harijam nākamgad būs jādodas pirmajā oficiālajā valsts vizītē, kuras laikā šāda uzvedība vairs nebūs pieņemama, norāda laikraksts.