Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīdziniekus aicina pieteikt pretendentus apbalvojumam "Gada policists"

Lai novērtētu Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) darbinieku veikumu 2011. gadā un izceltu teicama darba darītājus, RPP aicina ikvienu rīdzinieku dalīties savā pieredzē, saskaroties ar RPP darbiniekiem.

„Gada policists” titula pretendents var būt jebkurš RPP pārvaldes vai specializētā dienesta darbinieks, kurš ar savu veikumu, sniegto palīdzību vai pozitīvo attieksmi ir palīdzējis kādam no mums.

Pretendentus apbalvojumam „Gada policists” līdz 2011. gada 1. decembrim aicinām pieteikt, iesūtot konkrēta Pašvaldības policijas darbinieka vārdu, uzvārdu un darbinieku raksturojošo informāciju vai notikumu jums ērtākā veidā:

- elektroniski, uz e-pasta adresi rpp.kanceleja@riga.lv vai RPP mājas lapas http://rpp.riga.lv jautājumu, atsauksmju sadaļā;

- rakstiski, vēstuli sūtot pa pastu vai nogādājot personīgi Rīgas Pašvaldības policijā Lomonosova ielā 12a, RPP postenī Rīgas domē vai tuvākajā pašvaldības priekšpilsētas policijas iecirknī;

- telefoniski, piezvanot uz RPP uzticības tālruni 67037555 un ierunājot informāciju.

Apbalvojumam „Gada policists” pieteiktās kandidatūras un iedzīvotāju iesniegto informāciju par apbalvojumam izvirzīto kandidātu izskatīs vērtēšanas komisija, un, ņemot vērā sniegto informāciju par teicami veiktu darbu policijas darbinieka ikdienā šajā gadā, noskaidros 2011. gada labāko Pašvaldības policistu.