Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Rudņevu grib arī Maskavas CSKA

Poļu mediji raksta tiešiem vārdiem, proti, tuvojoties ziemas transfēru periodam, pamazām izvēršas karš par to, kurš savā īpašumā iegūs Poznaņas „Lech” uzbrucēju Artjomu Rudņevu. Jaunāko precinieku lomā – Maskavas CSKA.

Tikai vakar ziņojām, ka „Lech” lielāko zvaigzni Artjomu Rudņevu vēlas iegādāties Portugāles superklubs „Porto”, bet jau šodien poļu portāla fakt.pl raksta par cita Čempionu līgas grupu turnīra pārstāves Maskavas CSKA interesi Rudņeva sakarā. Atgādinām, ka šī kluba rindās jau spēlē cits latviešu futbolists Aleksandrs Cauņa.

CSKA neesot vienīgais krievu klubs (vakar tika minēts arī, piemēram, „Zenit”, bet šodien papildus CSKA tiek saukti arī Maskavas „Spartak” un Maskavas „Lokomotiv” vārdi), kurš vēlas Rudņevu, taču armijnieku interese esot visnopietnākā. Poļu mediji raksta, ka CSKA pārstāvji jau vairākkārt vērojuši Artjoma sniegumu, bieži apciemojuši Poznaņu un pat veduši neformālas sarunas.

Poļu portālam fakt.pl kāda „Lech” klubam pietuvināta persona esot izstāstījusi sekojošo: „Daudzi klubi seko Rudņevam un interesējas, taču varu apliecināt, ka krievu klubu vēlme ir pavisam nopietna un viņiem ir arī pietiekami naudas līdzekļi. Tiesa, Rudņevs sapņo par karjeras turpināšanu Rietumeiropā, taču, ja piedāvājums būs kārdinošs, tad ir iespējama viņa pārcelšanās arī uz Krieviju, jo labi pārvalda krievu valodu.”

Tiek gan arī minēts, ka pavisam konkrētu runu par transfēru vēl nav bijis. Zināms vien, ka „Lech” īpašnieks Jaceks Rutkovskis ar Rudņeva pārdošanu vēlas nopelnīt maksimāli daudz. Tieši tāpēc klīst versija, ka šī pārdošana varētu notikt tikai maijā, kaut arī pati vienošanās par Rudņeva pāreju var notikt arī ziemas transfēru periodā. Ja runa būtu par 5-6 miljoniem eiro, tā nebūtu liela nauda Krievijas bagātajiem klubiem, noslēdz fakt.pl.