Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

No 1.novembra mainīs dažu sabiedriskā transporta maršruta kustību sarakstus

Rīgas satiksme informē, ka no otrdienas, 1.novembra, tiks veiktas izmaiņas atsevišķu sabiedriskā transporta maršrutos, pieturvietu izvietojumā un kustības sarakstos.

36. autobusu maršrutam "Imanta 5 - Vakarbuļļi" tiks mainīts maršruta nosaukums – turpmāk tas būs "Imanta - Vakarbuļļi". Ņemot vērā to, ka ziemas sezonā iedzīvotāju pieprasījums ir mazs, ir samazināts to reisu skaits, kas kursēs līdz Vakarbuļļu pludmalei. Kopējais reisu skaits 36.autobsusu maršrutā paliks nemainīgs, taču 14 reisi dienā tiks saīsināti līdz Bolderājas dispečeru punktam. Izmaiņas neskars rīta un vakara sastrēgumu stundas. Attiecīgās izmaiņas būs spēkā tikai ziemas sezonas laikā, kad pasažieru pieprasījums ir mazs.

Ņemot vērā pasažieru ieteikumus, tiks veiktas izmaiņas 42. autobusu maršruta kustības sarakstā – tiks mainīti divi atiešanas laiki darba dienām.

10. autobusu maršrutā, ņemot vērā pasažieru priekšlikumus, tiks ieviesta jauna pieturvieta virzienā uz Jaunmārupi – pieturvieta „Bieķensalas iela”.

Lai uzlabotu pasažieru pārsēšanās iespējas 48. maršruta autobusā, tiks veiktas izmaiņas arī 2. un 24. autobusu maršruta atiešanas laikos.

Kā arī, lai uzlabotu pasažieru ērtības un trolejbusu kustības regularitāti, tiks veiktas izmaiņas 15. un 19. trolejbusu maršruta darba dienu kustības sarakstā.

Plašāku informāciju par Rīgas satiksmes piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.